Κωνσταντίνα Ξιφαρά

Η απόφαση της Κωνσταντίνας να ακολουθήσει επαγγελματικά τον τομέα της ψυχολογίας ήταν φυσική απόρροια του ενδιαφέροντος που πάντα έτρεφε για την ψυχοσύνθεση του ατόμου και, κυρίως, για τον τρόπο που θα μπορούσε η ίδια να συμβάλλει στην ανάλυση/θεραπεία ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών και ψυχοσωματικών παθήσεων.

Η Επίλυση προσφέρει μια ολιστική παρέμβαση και ως αποτέλεσμα αυτού πλαισιώνεται με τους κατάλληλους συνεργάτες έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει αποτελεσματική και πραγματικά επιστημονική προσέγγιση σε κάθε εξειδικευμένο ζήτημα που καλούμαστε να επιλύσουμε. Υπάρχουν συνεργασίες με ειδικότητες όπως ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος, νευρολόγος, λογοθεραπευτής.

Συνεργάτες

Ειρήνη Χατζηιωαννίδου

Ψυχολόγος

Θεωρώ τιμή μου να γίνομαι μάρτυρας και συνοδοιπόρος στο ταξίδι των ανθρώπων εκείνων που παίρνουν την απόφαση να κοιτάξουν μέσα τους, να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονές τους, να ψαχουλέψουν το παρελθόν τους, να μοιραστούν, να εμπιστευτούν  και να αναζητήσουν  νέους ορίζοντες, να ανακαλύψουν τα όνειρά τους  αναδημιουργώντας τον εαυτό τους.

Θοδωρής Χριστοδούλου

Μουσικός

Στόχος μου σαν καθηγητής κρουστών είναι να εισάγω τους μαθητεύομενούς μου στον πανέμορφο και αχανή κόσμο της μουσικής έκφρασης, μέσω του οποίου μας δίδεται η δυνατότητα να ανακαλύπτουμε συνεχώς τον εαυτό μας και να διευρύνουμε συνειδητά τους πνευματικούς μας ορίζοντες, χρησιμοποιώντας τη λογική σκέψη, αλλά και τη φαντασία.